У Тбілісі українська громада долучилася до марафону для вшанування пам’яті загиблих воїнів

У Тбілісі українська громада долучилася до марафону для вшанування пам’яті загиблих воїнів

Фото
Укрінформ
У Тбілісі відбувся у марафоні «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», у якому задля вшанування пам’яті загиблих українських і грузинських воїнів взяли участь 37 учасників.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

У заході взяли участь колектив Посольства разом з українською громадою, Службою ветеранів Грузії, Грузинсько-українським альянсом і представниками акредитованого у Грузії дипломатичного корпусу.

«Ми бігли за Іраклія Ковалевського, Данила Ольшанського, Гліба Бабіча, Юрія Каракая, Івана Бердника, Ірину Гордієвич, Олега Мороза, Юлію Зубченко, Антона Листопада, Володимира Гунька, Фелікса Куртаніча, Миколу Рачка, Дениса Хільченка, Євгена Олефіренка, Євгена Камінського, Семена Обломея, Олександра Кукурбу, Олексія Буслаєва, Умера Волкова, «Тата», «Шаха», Рустема, Дато Ратіані, Каху Гоголя, Ніколоза Шанаву та багатьох інших», – ідеться в дописі.

Дистанції забігу становила 2 км, маршрут пролягав навколо озера Лісі. За підсумками змагань ПУ в Грузії посіло почесне друге місце.

«Наші Герої живі, допоки ми про них пам’ятаємо та вшановуємо пам’ять про них», – наголосили в Посольстві та подякували всім, хто долучився до марафону.

Нагадаємо, у Тбілісі, у залі Тамар Мепе Сакребуло відбулася благодійна виставка на підтримку українських дітей-біженців, гості якої мали можливість ознайомитися з понад 100 дитячими малюнками виставки «Моє майбутнє» – проєкту української майстрині з Харкова Вероніки Мішіної «Подаруй Усмішку».

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-