У Тбілісі відбулася благодійна акція на підтримку українських дітей-біженців

У Тбілісі відбулася благодійна акція на підтримку українських дітей-біженців

Фото
Укрінформ
У Тбілісі, у залі Тамар Мепе Сакребуло відбулася благодійна виставка на підтримку українських дітей-біженців, гості якої мали можливість ознайомитися з понад 100 дитячими малюнками виставки «Моє майбутнє» – проєкту української майстрині з Харкова Вероніки Мішіної «Подаруй Усмішку».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

Захід відбувся за ініціативи Сакребуло м.Тбілісі, громадської організації «Українсько-грузинський дім преси та книги», а також за сприяння Посольства України в Грузії.

Зауважується, що представлені на виставці малюнки виражають почуття дітей, що відчули на собі жахіття війни.

На виставці також була представлена інсталяція художниці Ельвіри Беліці – «Відлетіли журавлі», яка присвячена дітям, загиблим під час російської агресії в Україні.

Благодійний захід відвідали співробітники Сакребуло м.Тбілісі, заступник голови Тбіліської міської ради Т.Ніблошвілі, заступник голови фракції «Грузинська мрія – Демократична Грузія» Н.Рухадзе та інші.

Присутні мали змогу придбати сувеніри, вишиванки та вироби, створені дітьми. Зібрані кошти підуть на потреби українських дітей.

У Посольстві додали, що у Тбіліському Сакребуло у співпраці з українською громадою створено координаційну групу, яка активно працює над збором гуманітарної допомоги для України та наданням допомоги українським громадянам у Тбілісі.

Нагадаємо, працівники Посольства України в Грузії разом з українською діаспорою, ГО «Жінки за мир», «O Ukraina – international support team» та вимушеними переселенцями з України взяли участь у благодійному фестивалі «Від серця до серця».

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-