Відзначення Незалежності України об’єднало українців у всіх куточках США

Відзначення Незалежності України об’єднало українців у всіх куточках США

Фото
Укрінформ
Різноманітні заходи з нагоди відзначення 31-ої річниці відновлення Незалежності України об’єднали українців у всіх куточках Сполучених Штатів, а також стали потужною демонстрацією підтримки з боку друзів України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в США.

«По всій території США протягом цього тижня пройшли численні акції, марші, урочисті маніфестації та фандрейзингові заходи на підтримку героїчної боротьби українського народу за волю, яка вразила світ та згуртувала демократичні країни навколо ідеї захисту свободи від тиранії», – ідеться в дописі.

Так, блакитно-жовтими прапорами зарясніли Вашингтон, Нью-Йорк, Сан-Франциско, Чикаго, Філадельфія, Лос-Анджелес, Г’юстон, Канзас, Солт-Лейк-Сіті, Детройт, Сент-Луїс, Даллас, Парма (Огайо), Джексонвіль (Флорида), Бірмінгем (Алабама), Літтлтаун (Колорадо), Бафало (Нью-Йорк) і багато інших міст Америки.

Зокрема у Вашингтоні перед Білим домом відбулося багатолюдне зібрання українців США та друзів України, які щиро допомагають у найважчий час.

Посольство висловило щиру вдячність українській громаді США, церкві, волонтерським організаціям, освітнім і культурним установам за виняткову активність у відстоюванні української справи та велику допомогу Україні.

Нагадаємо, 24 серпня Україна й українці в різних куточках світу святкували 31-у річницю проголошення незалежності.

Фото: Embassy of Ukraine in the USA / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-