СКУ привітав українців з Днем Незалежності

СКУ привітав українців з Днем Незалежності

Укрінформ
Президент Світового конґресу українців Павло Ґрод від імені СКУ привітав українців із найбільшим національним святом – 31-шим Днем відновлення Незалежності України.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

Ґрод зауважив, що вже восьмий рік український народ сплачує найвищу ціну незалежності від свого ворожого сусіда – росії.

«Відзначаючи 31 рік Незалежності, ми дякуємо всім, хто підтримує українську державу на світових аренах – адвокаційній, економічній, фінансовій і надає військову і гуманітарну підтримку», – подякував він.

СКУ вкотре наголошує, що потрібно більше зброї та санкцій. Держава-терорист повинна понести повну відповідальність за свої злочини. Україна – частина європейської родини та надійний і досвідчений партнер для країн НАТО.

«Нині ми схиляємо голови перед всіма хоробрими захисниками, які полягли за Україну. Закликаємо усіх, хто любить Україну – встаньте у боротьбі за Неї та за український народ! Не здавайтесь і не розслабляйтеся. Збільшуєте свої зусилля і робіть вагомий внесок щодня для України, поки ми не переможемо. Маємо довести до кінця справу багатьох поколінь – звільнити поневолені українські землі та назавжди утвердити Україну як могутню незалежну українську європейську державу!», – наголосив Ґрод.

Як повідомляв Укрінформ, Світовий конґрес українців висловив свої вітання з нагоди Дня Державного прапора України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-