Понад 600 українок з дітьми утворили «живий ланцюг» у центрі Чикаго

Понад 600 українок з дітьми утворили «живий ланцюг» у центрі Чикаго

Фото
Укрінформ
У середмісті Чикаго (США) понад 600 українок з дітьми взяли участь у мовчазній акції протесту проти збройної агресії рф і воєнних злочинів росії в Україні, утворивши «живий ланцюг».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство в Чикаго.

«Після формування «живого ланцюга» на центральній вулиці міста (Magnificent Mile) – від Water Tower до Millennium Park, всі учасниці та учасники провели мовчазну акцію біля Cloud Gate («The Bean»)», – ідеться в дописі.

Основна мета акції – донести до американської спільноти інформацію про жахливі злочини росії у війні проти України, про вбивства, ґвалтування, тортури та знущання, яким російські війська піддають цивільне населення в Україні.  

Нагадаємо, у центрі Чикаго наприкінці липня за участі понад трьох сотень українок з дітьми пройшла акція-перформанс, спрямована на підтримку України та проти воєнної агресії рф.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Consulate General of Ukraine in Chicago / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-