Понад 300 українок провели акцію-перформанс у Чикаго

Понад 300 українок провели акцію-перформанс у Чикаго

Фото, відео
Укрінформ
У центрі Чикаго (США) за участі понад трьох сотень українок з дітьми пройшла акція-перформанс, спрямована на підтримку України та проти воєнної агресії рф.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Генеральне консульство в Чикаго.

“Основна мета акції - донести до американської спільноти інформацію про жахливі злочини росії у війні проти України, про вбивства сотень дітей, знищення дитячих садків, шкіл, лікарень та інших культурно-гуманітарних закладів в Україні”, - зауважили у Генконсульстві.

Тримаючи в руках фотографії загиблих дітей та "криваві іграшки", учасники пройшли центральною вулицею міста (Magnificent Mile) від Water Tower до Millennium Park, де під звуки сирен та вибухи ракет відбувся перформанс.

За повідомленням, під час акції громада закликала надати Україні необхідну допомогу та визнати Росію державою-спонсором тероризму.

Після перформансу учасники рушили до будівлі Генерального консульства України в Чикаго.

Нагадаємо, українська громада Нью-Йорка (США) провела на набережній Брайтон-Біч маніфестацію, присвячену боротьбі з російською пропагандою.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Consulate General of Ukraine in Chicago / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-