Діти з України завітали на творче заняття до Посольства у Великій Британії

Діти з України завітали на творче заняття до Посольства у Великій Британії

Фото
Укрінформ
Діти, тимчасово переміщені з України через агресію рф, завітали до Посольства у Великій Британії, де тренувалися робити синьо-жовті значки з глини.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Великій Британії.

«У когось вийшли симпатичні сердечка, у когось – соняшники, а хтось, змішавши жовтий колір з блакитним, отримав колір, в якій вдягнуті наші ЗСУ на полі бою!», – йдеться в дописі.

У посольстві запевнили, що на території Посольства України у Лондоні дітям завжди приємно і затишно — усе нагадує Батьківщину.

Зауважимо, що 11 серпня в рамках ініціативи «Книжки без кордонів» під патронатом Першої леді Олени Зеленської та на запрошення Посольства України українська малеча віком 8–12 років відвідає казкову будівлю Британської бібліотеки в Лондоні, де буде організовано дитячі активності та спільне читання однієї з популярних дитячих книжок українською мовою.

Нагадаємо, у Посольстві України в Лондоні відбулася зустріч з представниками українських студентських осередків Великої Британії, під час якої було створено Спілку українських студентів (Ukrainian Students Union).

Фото: Embassy of Ukraine to the UK / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-