Акція на підтримку України відбулася у Торонто

Акція на підтримку України відбулася у Торонто

Фото, відео
Укрінформ
Генеральне консульство в Торонто долучилося до організованої діаспорою акції на підтримку України, що відбулася в місті Ошава (район Дурхем, агломерація Велике Торонто).

Як передає Укрінформ, про це Генконсульство України в Торонто повідомило у Фейсбуці.

За повідомленням, це вже 46-та акція з початку агресії росії проти України, що проводиться спільно осередками Конгресу українців Канади та Ліги українців Канади Ошави на мості Albert Street через Highway 401.

Після акції відбувся мітинг, під час якого учасники закликали визнати росію державою-терористом та притягнути до Міжнародного суду всіх причетних до розв’язання цієї кривавої війни та злочинів, скоєних проти цивільного населення.

ГКУ подякувало всім за організацію цієї акції та участь у ній.

Відділ Конгресу українців Канади у Дурхемі також висловив щиру вдячність усім, хто приходить і підтримує акції, які відбуваються двічі на тиждень щочетверга о 17:00 та щонеділі о 12:00 на мості Albert St.

Крім того, КУК подякував пану Олександру Шевченку, генеральному консулу України в Торонто за візит до громади та участь в акції на підтримку України, а ще пані Катерині Сисоєвій, очільниці української громади у Peterborough, яка теж долучилася до акції.

Нагадаємо, у Торонто діаспора запросила долучитися до встановлення рекорду з найбільшої кількості людей вдягнутих у вишиванку в одному місці.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. 

Фото: Consulate General of Ukraine in Toronto, Ukrainian Canadian Congress - Durham Region / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-