Посол долучився до акції на підтримку України в Румунії

Посол долучився до акції на підтримку України в Румунії

Фото
Укрінформ
Посол України в Румунії Ігор Прокопчук під час робочого візиту до міста Брашов разом з мером Алленом Колібанем взяв участь у заході #StandwithUkraine, присвяченому п’яти місяцям протистояння повномасштабному вторгненню рф, а також з нагоди відзначення Української державності.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Румунії.

За повідомленням, під час візиту з керівництвом міста обговорені аспекти міжрегіонального співробітництва та погоджені окремі заходи з встановлення зв’язків між м. Брашов та м.Миколаїв.

Посол Ігор Прокопчук також відвідав Центр біженців CATTIA, де ознайомився з організацією прийому українських громадян, які внаслідок повномасштабного вторгнення росії змушені були покинути свої домівки.

“Посол України в Румунії висловив вдячність місцевій владі, представникам бізнесу, неурядовим організаціям і мешканцям міста за солідарність та підтримку українських громадян”, - повідомили у диппредставництві.

Нагадаємо, Союз українців Румунії організував акції протесту проти війни путінського режиму в Україні – мітинги під гаслом «День ганьби росії» відбулися перед посольством росії в Бухаресті, а також у Тімішоарі та Лугожі.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in Romania / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-