У Будапешті відкривається виставка робіт відомого українського кераміста

У Будапешті відкривається виставка робіт відомого українського кераміста

Укрінформ
В артпросторі Кахан у Будапешті (Kahán Art Space Budapest) 25 липня відбудеться відкриття виставки робіт відомого українського кераміста Юрія Мусатова.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Зауважується, що проєкт «Мої вибухи» має дуже трагічне соціальне забарвлення та особливий підтекст. Юрій Мусатов використовує візуальне "скам'яніння" динамічних структур, шалений рух, який апріорі веде до руйнування. Однак у цьому випадку йдеться не стільки про це "застигле руйнування", яким воно здається на перший погляд, скільки про необхідність переосмислити момент його виникнення.

Юрій Мусатов стверджує, що його проєкт також пов'язаний зі снами та реальністю. З дитинства він бачив кошмарні військові сни про вибухи та руйнування і почав втілювати їх у реальність у вигляді скульптури. Сьогодні, під час війни, ці скульптури нагадують про зв'язок між страшним сном і ще страшнішою реальністю. 

Відкриття виставки відбудеться у понеділок о 18.00. Детальніше - за посиланням.

Нагадаємо, виставка робіт українського кераміста Юрія Мусатова проходила у місті Кечкемет. Культурний захід відкрила надзвичайний і повноважний посол України в Угорщині Любов Непоп.

Фото: Kahán Art Space Budapest / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-