Діти українських переселенців зустрілися з президенткою Грузії

Діти українських переселенців зустрілися з президенткою Грузії

Фото
Укрінформ
У Палаці Орбеліані у Тбілісі 14 липня відбулася зустріч дітей вимушених переселенців з України з президенткою Грузії Саломе Зурабішвілі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Грузії.

Українські діти також мали можливість ознайомитися з історією Палацу Орбеліані та виставкою творів українських мисткинь «Небо, яке впало», що відкрилася 13 липня за підтримки президентки Грузії.

«Роботи українських мисткинь, своєрідний емоційний маніфест проти війни, перетворили резиденцію Президента на артпростір, сповнений яскравих барв та емоцій», – повідомили у диппредставництві.

Участь у церемонії відкриття виставки взяли президентка Грузії, тимчасовий повірений у справах України в Грузії А.Касьянов, представники дипломатичного корпусу, відомі грузинські митці та представники провідних ЗМІ Грузії.

Нагадаємо, у Тбілісі, у залі Тамар Мепе Сакребуло відбулася благодійна виставка на підтримку українських дітей-біженців, гості якої мали можливість ознайомитися з понад 100 дитячими малюнками виставки «Моє майбутнє» – проєкту української майстрині з Харкова Вероніки Мішіної «Подаруй Усмішку».

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Грузії / Фейсбук і president.ge 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-