У ПАР проведуть спільну молитву за Україну

У ПАР проведуть спільну молитву за Україну

Укрінформ
Посольство у Південно-Африканській Республіці запросило українців до спільної молитви за Україну та багатостраждальний український народ на Службу Божу, що відбудеться 10 липня.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України у ПАР повідомило у Фейсбуці.

«Літургію отець Степан проведе українською та частково англійською мовами, а отже будемо дуже раді бачити в наших рядах ще більше південноафриканців», – ідеться в дописі.

Служба відбудеться в неділю о 11:30 у церкві Св.Джона Фішера (St.John Fisher Church) в Преторії (321 The Hillside St, Lynnwood).

Додатково у Посольстві повідомили, що напередодні відбулася аудієнція з Архиєпископом Преторії Дабула Ентоні Мпако, під час якої о.Степан отримав від Його Екселенції дозвіл та благословення на подальше регулярне проведення Божественних Літургій в церкві Св.Джона Фішера у Преторії для української громади у звичному для греко-католиків і православних християн візантійському обряді («православне богослужіння»).

Також Архиєпископ висловив своє щире співчуття українцям з приводу війни, і пообіцяв свою повну підтримку українській громаді Преторії у справах духовних.

У диппредставництві додали, що ще однією чудовою новиною є те, що українці заручились прихильністю настоятеля церкви Св.Джона Фішера отця Томаса і його парафії. О.Степан був запрошений співслужити щодня на ранкових богослужіннях (у латинському обряді), а також представлений парафіянам як священник з України, на що була дуже позитивна реакція.

Нагадаємо, Українська асоціація в Південно-Африканській Республіці (Ukrainian Association of South Africa) закликала всіх південноафриканців, політиків та ЗМІ виступити на боці України.

Фото: Embassy of Ukraine to the Republic of South Africa / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-