Українська громада Кіпру проведе артперфоманс проти ідей щодо здачі територій України

Українська громада Кіпру проведе артперфоманс проти ідей щодо здачі територій України

Укрінформ
Громада «Українці на Кіпрі» закликала приєднатися 10 липня до артперфомансу та зйомки відеоролика у місті Лімасол, покликаних застерегти від ідей щодо здачі російському агресору українських територій.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

«Цим артперформансом ми хочемо проілюструвати, що означатиме «віддати території», і які це матиме наслідки, як для України, так і для інших країн. Ми знімемо і змонтуємо відеоролик, зробимо титри англійською (а можливо й іншими мовами), щоб це було наочно і доступно», – йдеться в дописі.

Організатори зауважують, що для створення ролика потрібно багато людей – зйомка відбуватиметься з дрона.

«Ми просимо всіх прийти у світлому одязі (білі вишиванки, футболки). Кличте якомога більше людей. На Кіпрі зараз тисячі українців, ввечері на набережній вже не спекотно. Неділя – чудовий час для прогулянок вздовж моря. Давайте допоможемо зняти цей ролик для України», – закликали Українці на Кіпрі.

Початок заходу: неділя о 18:45. Місце проведення – за посиланням.

Нагадаємо, українські волонтери за підтримки Посольства України в Республіці Кіпр провели на набережній Молос у місті Лімасол фестиваль «Мистецтво заради миру» – Peace Festival.

Як повідомлялося, 24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Українці на Кіпрі / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-