Південь: Авіація ЗСУ вдарила по складах боєприпасів та скупченню військ рф

Південь: Авіація ЗСУ вдарила по складах боєприпасів та скупченню військ рф

Відео
Укрінформ
Першого липня на південному напрямку авіація Збройних Сил України вдарила по російських окупантах, їх опорних пунктах та складах боєприпасів.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на оперативне командування "Південь".

"Наші авіатори парними нальотами завдали ударів по складам боєприпасів, опорному пункту та скупченню ворожої сили і техніки в районі Снігурівки, Благодатного, Ольгиного та Давидова Броду. Результати дорозвідуються, проте вже відомо, що ворожа армія вкоротилася на 27 рашистів, зенітно-ракетний комплекс «Тор», самохідну гаубицю «Мста-С», 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки. Також знищено 3 польові склади боєприпасів на Херсонщині", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: росія не має достатньо сил, щоб утримувати окуповану Херсонщину – CNN

Також повідомляється, що понадвечір ворожа авіація знов намагалася атакувати Одещину. Ракету Х-31, випущену з літака над морем, влучно знищено зенітним ракетним підрозділом.

Також триває військова операція із зачищення Зміїного від окупантів.

"Упродовж дня за результатами дорозвідування виявлено і знищено реактивну систему залпового вогню «Град», ще один зенітний ракетно-гарматний комплекс «Панцир-С1», 3 одиниці броньованої та автомобільної техніки, автоцистерну та район укриття іншої техніки. Ознак присутності противника не виявлено", - повідомили військові.

Читайте також: ЗСУ тримають Барвінкове і не пропускають ворога на Ізюмському напрямку

В ОК також нагадали, що 2 ворожих ракетних корабля в північно-західній частини Чорного моря продовжують нести на бортах загрозу з понад півтора десятка крилатих ракет.

"Для вагомості до них додались 3 великих десантних кораблі. Не відчуваючи себе захищеними, тримають максимально безпечну дистанцію від українського узбережжя", - додали військові.

Читайте також: Україна домовляється про нову зброю, щоб зламати перевагу окупантів - Зеленський

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-