Єрмак: Заяви росії про «жест доброї волі» - фейк, росіян зі Зміїного вибили ЗСУ

Єрмак: Заяви росії про «жест доброї волі» - фейк, росіян зі Зміїного вибили ЗСУ

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак називає заяви росії про начебто «жест доброї волі» у відведенні російських військ з українського острова Зміїний фейком й наголошує, що росіян звідти вибили Збройні Сили України.

Про це він зазначив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«На росії кажуть про буцімто виведення військ з острову Зміїний і подають це як «жест доброї волі». Мовляв, росія так не перешкоджає гуманітарним коридорам для вивезення українського зерна. Але все це - суцільний фейк. По-перше, ЗСУ вибили росіян з острова Зміїний», - підкреслив Єрмак.

Крім того, він нагадав, що росіяни обстрілюють склади із нашим зерном, зокрема, зранку був обстріляний склад у Дніпропетровській області.

Читайте також: На Дніпро-Бузькому лимані ЗСУ знищили два десантних катери окупантів – ОК «Південь»

«росія продовжує провокувати продовольчу кризу і брехати. Вони як і раніше блокують наші порти та знищують зерно. Їм потрібен світовий Голодомор», - наголосив керівник ОП.

Раніше Оперативне командування "Південь" повідомило, що внаслідок вдало проведеного чергового етапу операції українських військ росіяни поспіхом евакуювали з острова Зміїний залишки свого гарнізону, остаточні результати операції дорозвідуються.

Читайте також: Прикордонника зі Зміїного, справжнього автора фрази про російський корабель, звільнили з полону

У міноборони країни-агресора назвали вихід загарбницьких військ з українського острова «жестом доброї волі».

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-