Відбувся благодійний фестиваль «Дні України в Чорногорії»

Відбувся благодійний фестиваль «Дні України в Чорногорії»

Фото
Укрінформ
В історичній чорногорській столиці Цетинє пройшов дводенний благодійний фестиваль «Дні України в Чорногорії», який відвідали кілька тисяч людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Чорногорії. 

«Родзинкою заходу став концерт українських зірок. Тетяна Піскарьова, Patsyky z Franeka, Олег Скрипка – усі вони створили неймовірну атмосферу єдності, братерства й патріотизму. Щирий інтерес у гостей викликала й українська кухня та напої, а також сувенірна продукція, майстер-класи та дитяча програма», – йдеться в дописі.

Другий день фестивалю відзначили виступи чорногорських зірок – гуртів Kuba, Perper та Данієла Алібабича. Нікого байдужим не залишив і танцювальний виступ дітей міста Цетинє під пісню – «Vratite nam snove», присвячену українським дітям, що страждають від російської військової агресії.

Читайте також: Українці організували толоку у Чорногорії

Зауважується, що головною метою фестивалю була благодійність. Усі зібрані кошти будуть спрямовані на потреби українців, які найбільше постраждали від російської збройної агресії.

Організатори заходу – Посольство України в Чорногорії разом із Українською асоціацією «Добра Справа» за підтримки туристичної організації Цетиня, мерії міста Цетиня, Почесного консула Чорногорії в Україні Ольги Олексієнко, туристичної компанії «АЛЬФ», «Ліко Сохо груп», «Суші Кайдзен». Технічну допомогу надав один з організаторів Одеського кінофестивалю – Олександр Холоденко.

Посольство України в Чорногорії подякувало спонсорам, волонтерам та численним гостям «Днів України в Чорногорії».

Нагадаємо, Посольство України у Чорногорії у День слов'янської писемності і культури презентувало проєкт української бібліотеки.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in Montenegro / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-