У Токіо запрацював склад гуманітарної допомоги для українців

У Токіо запрацював склад гуманітарної допомоги для українців

Укрінформ
За підтримки Посольства України в Японії у Токіо працює склад гуманітарної допомоги для українців, евакуйованих з батьківщини через російську воєнну агресію.

Як передає Укрінформ, про це інформує фейсбук-сторінка «Helpinjapan.info. Допомога евакуйованим українцям в Японії». 

«Якщо ви живете в Токіо або в префектурах Чіба, Канагава, Саітама, ви можете прийти на склад і отримати необхідні вам речі (попередня реєстрація не потрібна). У разі, якщо ви не маєте можливості прийти на склад безпосередньо, допомога може бути надіслана вам, але коштом отримувача», – йдеться в повідомленні.

Тим, хто живе у віддалених префектурах, допомога може бути надіслана поштою. E разі необхідності потрібно звертатися в месенджер організації Helpinjapan.info. Також у месенджер можуть писати ті, хто бажає надати допомогу.

Для отримання допомоги поштою потрібно заповнити та надіслати вебформу із замовленням.

Перелік речей, які є на складі, адреса та графік роботи доступні за посиланням

Нагадаємо, з початку російського вторгнення в Україну влада Японії дозволила в’їзд 800 евакуйованим українським біженцям. 

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Helpinjapan.info Допомога евакуйованим українцям в Японії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-