У школі української громади Греції відбулося свято останнього дзвоника

У школі української громади Греції відбулося свято останнього дзвоника

Фото
Укрінформ
Для учнів об’єднаної школи української громади Греції пролунав останній дзвоник.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Грецькій Республіці.

Диппредставництво щиро побажало випускникам продовжити доросле життя у вільній та мирній Україні та висловило велику подяку особисто отцю Антонію, всім працівникам благодійної організації Kivotos tou Cosmou, вчителям об’єднаної школи української громади Греції, а також всім батькам за підтримку, самовіддану роботу та можливість українським школярам продовжити навчання та закінчити цей шкільний рік.

«Останній шкільний дзвоник буває раз у житті. Цього року ворог вкрав у наших дітей це зворушливе свято, повне переживань та найсміливіших планів на майбутнє. Цього року українські випускники розкидані по всьому світу, їм було дуже складно: страшні дні, тижні, місяці в бомбосховищах, переїзд буквально під обстрілами в інші міста України чи за кордон, розлука з рідними, друзями, звикання до нових умов. Але вони молодці: вони змогли далі продовжити навчатися і з чудовими результатами закінчити школу» – наголосили у Посольстві.

Нагадаємо, українці Греції та грецькі друзі України провели з нагоди Дня Вишиванки марш у центрі Афін.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine to the Hellenic Republic / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-