У Берліні відбудеться мітинг за надання Україні статусу кандидата в члени ЄС

У Берліні відбудеться мітинг за надання Україні статусу кандидата в члени ЄС

Укрінформ
Українці проведуть під Бундестагом у столиці Німеччини 19 червня акцію на підтримку надання Україні статусу кандидата в члени Європейського союзу.

Як передає Укрінформ, про це повідомило видання Berlin for Ukraine.

Учасники акції збираються, аби показати, що Українці та Європейці готові до наступного кроку. Після демонстрації вони пройдуть маршем повз офіс Європарламенту до Gendarmenmarkt, біля Міністерства закордонних справ Німеччини.

«Україна багата на таланти в галузях від техніки та ІТ до мистецтва та дизайну, має багатогранну культуру від техно до опери, а також армію, здатну зупинити агресора, який сильно переважає в чисельності. Більш того, Україна демонструє значний прогрес на шляху євроінтеграції. Україна унікальна, як і інші європейські країни – проте ми рівні у нашому прагненні будувати вільну і процвітаючу Європу», – наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, Єврокомісія рекомендує надати Україні статус кандидата в члени ЄС, що є обов’язковим формальним кроком перед розглядом питання на рівні Європейської ради. 

Європейська Комісія збирається, щоб обговорити надання Україні статусу кандидата на вступ до Європейського Союзу, 23 та 24 червня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-