У Нідерландах відбудеться міжнародний концерт-марафон на підтримку України

У Нідерландах відбудеться міжнародний концерт-марафон на підтримку України

Укрінформ
У центрі Амстердама на Музейній площі 21 червня відбудеться міжнародний концерт-марафон на підтримку України.

Про це кореспонденту Укрінформу в Гаазі повідомили в Посольстві України в Нідерландах.

Концерт-марафон «Обійми Україну — разом до успіху» пройде за участю популярних артистів, політиків та лідерів думок. Зокрема, можна буде почути живі виступи зірок міжнародного та українського Євробачення: Kalush Orchestra, Кончита Вурст, Еммелі де Форест, S10, Джамала, Руслана, Верка Сердючка. Також слово матимуть активісти, діячі культури, політики та лідери думок.

Читайте також: У Нідерландах запустили додаток, який допомагає спілкуватися з українцями

Захід розпочнеться о 20:00, за місцевим часом, і триватиме близько двох годин. Вхід вільний.

Варто зазначити, що 23-24 червня у Брюсселі відбудеться засідання Європейської ради, одним із питань якого буде розгляд заявки України на членство в ЄС та прийняття рішення щодо надання їй статусу країни-кандидата. Тож під час концерту-марафону закликатимуть підтримати Україну та дати їй шанс стати частиною європейської сім'ї.

Також проходитиме збір коштів через глобальну платформу United24 — на придбання рентгенівських апаратів з відеосистемою типу C-arm для закладів охорони здоров’я, які надають медичну допомогу пораненим та постраждалим внаслідок повномасштабного вторгнення росії.

Нагадаємо, у травні у нідерландському місті Гертогенбос відбувся захід під назвою захід «Welcome Ukraine», на якому відомі українські виконавці та гурти зарядили публіку позитивними емоціями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-