У Нідерландах запустили додаток, який допомагає спілкуватися з українцями

У Нідерландах запустили додаток, який допомагає спілкуватися з українцями

Укрінформ
У Нідерландах запустили додаток, який фактично перетворює телефон на кишеньковий перекладач і допомагає спілкуватися з українцями, змушеними залишити країну через війну.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, додаток називається pryv.it, у ньому доступні три мови – українська, нідерландська та англійська.

Після вибору мов екран телефону поділяється навпіл. Натиснувши на мікрофон, можна записати аудіо нідерландською і вже за кілька секунд отримати переклад українською мовою.

Читайте також: У Нідерландах українські артисти провели концерт на підтримку України

У нідерландській компанії AppMachine, яка створила додаток, зазначили, що «важко допомагати людям, коли не можеш спілкуватися».

Нагадаємо, у Нідерландах створили інформаційну онлайн-платформу для українських біженців щодо спортивних та культурних подій. Усю інформацію на платформі ConnectUkraine.nl, можна прочитати українською.

Пропозиції щодо спортивних та культурних заходів надають понад сто муніципалітетів.

Платформа була створена організацією Cultuur-& Sportsstimulering Nederland (CSN), яка займається просуванням культури та спорту у Нідерландах.

Як повідомляв Укрінформ, у Нідерландах офіційно зареєстровані близько 60 тисяч українців, яким через масштабне вторгнення росії довелося залишити власні домівки.

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. російські загарбники обстрілюють і бомбардують мирні міста й села України, катують і вбивають мирне населення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-