Українці Нідерландів передали спецпідрозділу поліції Тернопільщини військову амуніцію

Українці Нідерландів передали спецпідрозділу поліції Тернопільщини військову амуніцію

Відео
Укрінформ
Представники української діаспори в Нідерландах передали спецпідрозділу тернопільської поліції партію військової амуніції.

Про це повідомляє відділ комунікації обласної поліції, передає Укрінформ.

«У Нідерландах часто проходять мітинги на підтримку України, на вулицях багато українських прапорів. Наша українська громада об’єдналася та допомагає чим може, аби забезпечити потреби хлопців, які боронять нашу державу», – зазначив волонтер Ігор Карп, який привіз до Тернополя з Нідерландів бронежилети, тактичне взуття, футболки, каримати, спальні мішки та інші речі першої потреби.

Тернопільські поліціянти раніше отримали від української громади Нідерландів автомобіль, який використовують у зоні бойових дій.

Нагадаємо, від початку повномасштабної російської агресії до Тернополя з-за кордону надійшло понад 200 гуманітарних вантажів – загалом понад 600 тонн допомоги.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: tp.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-