У Ризі відбувся показ документального українського фільму «МІФ»

У Ризі відбувся показ документального українського фільму «МІФ»

Фото
Укрінформ
В Академічній бібліотеці в Ризі за сприяння Латвійського Університету та Посольства України відбувся показ документального українського фільму «МІФ» про українського героя Василя Сліпака.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

У заході взяли участь студенти та викладачі Університету, українці, які отримали тимчасовий притулок в Латвії, а також представники української діаспори.

У своїй промові до присутніх Посол України Олександр Міщенко наголосив, що цей фільм демонструє коріння стійкості українського народу проти будь-якого агресора.

«Саме завдяки українській армії, єдності українського народу та підтримці Латвії та інших країн цивілізованого світу сьогодні Україна вже 106 днів боронить свою державу і європейську спільноту від кривавого диктаторського російського режиму», – наголосили у диппредставництві.

Нагадаємо, у Ризькому соціально-культурному центрі для українців Common Ground представили першу білінгвальну українсько-латиську абетку для українських дітей, які перебувають у Латвії.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Латвії / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-