У Казахстані провели свято для дітей з України

У Казахстані провели свято для дітей з України

Фото
Укрінформ
Посольство України в Республіці Казахстан організувало свято для українських дітей, що вимушено покинули батьківщину через розв’язану росією війну.

Як передає Укрінформ, про це Посольство України в Республіці Казахстан повідомило у Фейсбуці.

Зауважується, що дитяче свято присвячене Міжнародному дню захисту дітей і Міжнародному дню дітей – безневинних жертв агресії.

За повідомленням, до підтримки маленьких українців, що наразі живуть далеко від дому, долучилися й діти співробітників посольства, а також місцевих волонтерів Штабу гуманітарної підтримки України в Казахстані.

«Уперше з початку війни на території Посольства України у Нур-Султані був справжній день тепла, радості й дитячих посмішок. А на паркані Посольства залишились дитячі вітання із різних куточків України, куди маленькі українці так мріють повернутися та обов‘язково повернуться!», – йдеться в дописі.

Нагадаємо, у квітні в Алмати на території артпростору «Будинок 36» відбулися благодійні заходи «Дні України» на підтримку українського народу під час російської війни в нашій країні.

24 лютого росія оголосила про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Посольство України в Казахстані / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-