У Вільнюсі в рамках «Днів України» провели 130 заходів

У Вільнюсі в рамках «Днів України» провели 130 заходів

Фото
Укрінформ
У Вільнюсі провели «Дні України» під загальною назвою «Вільнюсшиванка», під час яких у різних куточках литовської столиці відбулося близько 130 заходів, де кожен міг знайти щось до душі.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Литві. 

Зауважується, що «Вільнюсшиванка» – це про синергію та діалог двох культур, що не зливаються і не змішуються, а взаємно збагачуються. «Дні України» ще більше об’єднали два народи, адже українці відчули себе по-справжньому вдома завдяки неймовірній підтримці кожного жителя чи гостя Вільнюса.

«Особливою була програма останнього дня, адже з благодійними концертами у Литві виступили талановиті українські виконавці – Pianoбой Дмитрий Шуров, композитор Evgeny Khmara, український гурт TaRuta, чия музика єднає світ, бо не знає ні кордонів, ні відмінностей між людьми», – йдеться в повідомленні.

Посольство висловило вдячність тим, хто реалізовував проєкт, а також всім литовським партнерам та українським артистам, музикантам, танцівникам, аніматорам, викладачам майстеркласів та волонтерам, які долучився до втілення цієї ідеї.

Нагадаємо, міськрада Вільнюса схвалила рішення дати безіменній вулиці, що йде до російського посольства у Вільнюсі, ім'я Героїв України. 

Фото: Посольство України в Литві / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-