Вулицю у Вільнюсі, де розташоване посольство рф, перейменували на Героїв України

Вулицю у Вільнюсі, де розташоване посольство рф, перейменували на Героїв України

Фото
Укрінформ
Міськрада Вільнюса схвалила рішення дати безіменній вулиці, що йде до російського посольства у Вільнюсі, ім'я Героїв України, цього ж дня біля диппредставництва були встановлені таблички з новою назвою двома мовами - литовською та українською.

Як повідомляє Укрінформ, про це повідомляє Delfi.

Крім того, міськрада ухвалила резолюцію, в якій засудила російську та білоруську військову агресію проти України та спроби повалення законної влади, висловила підтримку суверенності України, її незалежності, територіальній цілісності, недоторканності кордонів країни, визнаних міжнародними законами.

Вулицю у Вільнюсі перейменували на Героїв України/Фото: Remigijus Šimašius, Анжела Бубеляк, Суспільне

Як повідомлялося, мер Вільнюса Ремігіюс Шімашюс повідомив 3 березня про ухвалення принципового рішення, що вулиця, на якій знаходиться російське посольство, буде названа на честь Героїв України.

24 лютого президент путін оголосив про початок російського вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

В Україні запровадили воєнний стан та оголосили загальну мобілізацію.

Фото: Remigijus Šimašius, Анжела Бубеляк, Суспільне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-