На Кіпрі відбудеться масштабний благодійний концерт «Душа моя, Україно»

На Кіпрі відбудеться масштабний благодійний концерт «Душа моя, Україно»

Укрінформ
У місті Ларнака, на набережній Фінікудес на відкритій сцені 21 травня о 19.00 відбудеться масштабний благодійний концерт «Душа моя, Україно» за участю талановитих дітей і дорослих.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сторінці події у Фейсбуці.

Також запрошено артистів з України: акторку серіалу «Школа», співачку Ганну Тринчер і співака Сергія Бабкіна. На виступі Сергія прозвучать як сольні композиції Бабкіна, так і пісні легендарного гурту 5nizza.

Захід пройде під егідою Посольства України та за інформаційної підтримки «Асоціації Українсько-Кіпрської дружби» на Кіпрі. Організатор події: компанія StarMusic Event. Посол України Руслан Німчинський, а також низка чиновників Кіпру, уряду Кіпра, завітають на концерт, аби підтримати український народ.

«Метою цього проєкту є знайомство місцевого населення з багатою та самобутньою культурою Українського народу. Через пісні, прозу українські таланти, покажуть серце і душу нашої рідної держави. Ця непересічна подія стане важливою складовою позитивного іміджу нашої країни та ще раз приверне увагу широкого загалу до ситуації в Україні та підтримки біженців на Кіпрі. Важливо прийти на подію і підтримати захід з українською символікою та у вишитому вбранні. Нам є чим пишатись. Приходьте самі, запрошуйте друзів. Українська пісня об‘єднає серця багатьох небайдужих людей», – ідеться в повідомленні.

На концерт запрошуються всі охочі. Вхід вільний. Деталі доступні за посиланням.

Нагадаємо, українські волонтери за підтримки Посольства України в Республіці Кіпр провели на набережній Молос у місті Лімасол фестиваль «Мистецтво заради миру» – Peace Festival.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-