У Ризі відкриють виставку малюнків, створених дітьми з України

У Ризі відкриють виставку малюнків, створених дітьми з України

Укрінформ
У Ризі 8 травня відбудеться відкриття виставки малюнків, створених дітьми тимчасово переміщених осіб з України під час перебування у дитячій кімнаті Ризького центру підтримки громадян України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Латвії.

Під час відкриття виставки у неділю о 17.00 відбудеться концерт, виступ фокусників, а також буде проводитися безпрограшний розіграш подарунків для всіх маленьких художників – сертифікати в ресторани, іграшки, екскурсія до Палацу Президента Латвії, квитки до театру та кіно тощо.

Організатори виставки чекатимуть охочих за адресою: Mazā Pils iela 2.

Нагадаємо, біля Будинку Конгресів в Ризі, що напроти посольства росії, провели тематичну виставку, організовану мешканкою Маріуполя Дар’єю Желєзновою за підтримки латвійських волонтерів та українців, які перебувають у Латвії як тимчасово переміщені особи.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню і балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-