Посол України в Естонії відвідала вимушених переселенців в Таллінні

Посол України в Естонії відвідала вимушених переселенців в Таллінні

Укрінформ
Посол України в Естонії Мар’яна Беца відвідала в Таллінні вимушених переселенців з України, яких тимчасово розмістили на пасажирському судні Isabelle.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство в Естонській Республіці.

«Посол України особисто ознайомилась з умовами проживання громадян України на судні, поспілкувалась з українськими вимушеними переселенцями, які знайшли тимчасовий прихисток в Естонії. Посол відвідала кабінети для навчання дітей різного віку, зони для дозвілля та відпочинку, харчування та медичного забезпечення», – йдеться в дописі.

У диппредставництві додали, що посол України щиро подякувала Естонській стороні та волонтерам, які допомагають на судні вимушеним переселенцям, за їх активну допомогу людям, які цього зараз найбільше потребують.

Нагадаємо, посол України Мар’яна Беца здійснила регіональну поїздку до Кохтла-Ярве, де зустрілася з мером Томасом Наелем, місцевою українською громадою та українськими переселенцями, які знайшли прихисток в естонському місті.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню і балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-