Посол в Естонії зустрілася з українцями у Кохтла-Ярве

Посол в Естонії зустрілася з українцями у Кохтла-Ярве

Фото
Укрінформ
Посол України Мар’яна Беца здійснила регіональну поїздку до Кохтла-Ярве, де зустрілася з мером Томасом Наелем, місцевою українською громадою та українськими переселенцями, які знайшли прихисток у місті.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Естонії.

Посол України обговорила з мером Кохтла-Ярве питання забезпечення потреб тимчасових переселенців з України, зокрема питання розміщення українських переселенців та освітніх потреб українських дітей.

Зустріч з українцями відбулася у Музеї української культури. У ній, зокрема, взяли участь Голова Конгресу українців Естонії Віра Коник, Голова української громади м. Кохтла-Ярве Тетяна Івушкіна та Голова української громади м. Сілламяе Лариса Житник.

За повідомленням, посол України щиро подякувала Естонській стороні та українській громаді міста за активну допомогу Україні в її боротьбі з російською агресією та за надання підтримки українським сім’ям.

Також Мар’яна Беца запевнила про всебічну підтримку, яку Посольство надаватиме українській громаді міста у її діяльності на користь нашої держави.

Нагадаємо, раніше посол України Мар’яна Беца провела зустріч з українськими переселенцями та українською громадою міст Нарва та Сілламяе.

24 лютого президент росії володимир путін оголосив про повномасштабне вторгнення в Україну. російські війська знищують об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню і балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of Estonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-