У Північній Македонії по всій країні молилися за мир в Україні

У Північній Македонії по всій країні молилися за мир в Україні

Фото, відео
Укрінформ
Три найбільші релігійні громади Північної Македонії, зокрема Македонська Православна церква – ОА, Ісламська релігійна громада та Македонська Католицька церква, по всій території країни провели Богослужіння, присвячені перемозі та миру в Україні.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України у Північній Македонії.

За повідомленням, голова української громади ім. Лесі Українки Олександр Урбанович зауважив: «Ми молимося за мир в Україні і в усьому світі».

Посол України Наталія Задорожнюк наголосила: «Це страшно. Європа. 21 століття. Всі наші прагнення і думки в Україні. Російські окупанти не жаліють нікого: ні жінок, ні дітей».

Нагадаємо, громада українців імені Лесі Українки провела у Скоп’є мирну ходу до посольства Російської Федерації, висловлюючи свою підтримку Україні та Збройні Сили України.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Embassy of Ukraine in the Republic of North Macedonia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-