Британська королівська родина зустрінеться з українською громадою в Канаді

Британська королівська родина зустрінеться з українською громадою в Канаді

Укрінформ
Принц Уельський Чарльз разом із дружиною Каміллою, герцогинею Корнуольською зустрінуться з українською громадою під час візиту до Оттави в травні.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це заявили в уряді Канади.

«18 травня Їх Величності зустрінуться із членами та організаціями українсько-канадської громади, аби вислухати їх історії та дізнатися про зусилля Канади із підтримки українського народу», – йдеться в офіційному розкладі королівського візиту.

Зазначається, що принц Чарльз і герцогиня Корнуольська також «відвідають традиційну церковну службу, дізнаються про українську культуру та поговорять із представниками Конгресу українців Канади».

Королівське подружжя перебуватиме в Канаді з 17 по 19 травня, відвідавши за цей час три регіони країни, в тому числі столицю Оттаву.

Конгрес українців Канади – парасолькова організація, яка об’єднує під своїм дахом усі українські громадські організації Канади. Заснована в 1940 році у Вінніпезі, нині вона складається із шести провінційних рад і 34 відділів у містах всієї Канади. За даними перепису населення, близько 1,3 млн жителів Канади мають українське коріння.

Нагадаємо, принц Чарльз і герцогиня Корнуольська провели зустріч з українською громадою Лондона.

Максим Наливайко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-