В Індії провели майстер-клас з виготовлення Великодніх декорацій

В Індії провели майстер-клас з виготовлення Великодніх декорацій

Фото, відео
Укрінформ
Напередодні Великодня в Кафе «Альма» у місті-сателіті Делі – Нойда відбувся майстер-клас із виготовлення Великодніх декорацій, який організував Польський Інститут і запросив польських, українських та індійських дітей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила представниця української діаспори Олена Іванчук (Olena Ivanchuk).

«Діткам розказали про польські й українські Великодні традиції, які є дуже подібні. Наприклад, ми розмальовуємо яйця, печемо бабки, готуємо Великодні кошики, в які кладемо однакові продукти. Звичайно, що і значення Великодня для всіх християн є однаковим», – написала вона.

За словами Іванчук, і діти, і дорослі отримали задоволення і дізналися багато цікавого, деякі отримали пречудові подарунки під час конкурсу.

Активістка додала, що всім дуже сподобався виступ юної українки Аріани Бандопадяї, яка станцювала український танець «Гуцулочка».

Як повідомили у Посольстві України в Індії, мама Аріани говорить, що дочка із задоволенням виступає з українськими танцями і таким чином зберігає українські традиції далеко за межами України, в Індії. Мама вважає, що дуже важливо, особливо зараз, демонструвати, що українську культуру, як і український народ, не знищити.

Нагадаємо, у посольстві України в Республіці Індія відкрили виставку «Ukraine Now: Darkness vs Light. Children Dream about Peace» про наслідки агресії російської федерації проти Української держави.

Фото: Olena Ivanchuk / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-