У посольстві України в Індії відкрили виставку про наслідки війни росії проти українців

У посольстві України в Індії відкрили виставку про наслідки війни росії проти українців

Укрінформ
У посольстві України в Республіці Індія відкрили виставку «Ukraine Now: Darkness vs Light. Children Dream about Peace» про наслідки агресії російської федерації проти Української держави.

Про це повідомляє Посольство України в Республіці Індія, передає Укрінформ. 

«У приміщенні Посольства України в Республіці Індія відбулося відкриття виставки «Ukraine Now: Darkness vs Light. Children Dream about Peace». У церемонії відкриття брали участь такі високоповажні особи, як пані Тара Ганді Бхаттачарджі (онука Махатми Ганді); глави іноземних дипломатичних місій в Індії, представники індійської громадськості», - йдеться в повідомленні. 

Зазначається, що виставка складається з двох частин – «темної і світлої» (Darkness vs Light). «Темна» містить фотографії зруйнованих російськими загарбниками міст, вбитих і покалічених мирних мешканців.

У «світлій» частині представлені малюнки українських дітей з південно-східного регіону (Запорізька та Донецька області) та міста Тернопіль, зроблені наприкінці 2021 року, у яких вони розповідають про свої мрії і висловлюють бажання дружити з однолітками із різних країн світу.

«Головна ідея виставки - продемонструвати жахливі наслідки російської агресії в Україні, боротьбу українців за свободу та незмінне прагнення українців до миру», - наголосили в Посольстві. 

Як повідомлялось, починаючи з 15 квітня верхня частина найвідомішого хмарочоса у світі Empire State Building, який знаходиться у Нью-Йорку, буде кожного вечора підсвічуватися кольорами українського прапора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-