Президент СКУ привітав українців з Великодніми святами

Президент СКУ привітав українців з Великодніми святами

Відео
Укрінформ
Президент Світового конґресу українців Павло Ґрод від імені СКУ та своєї родини у цей важкий для України час побажав українцям щасливих Великодніх свят та закликав допомагати українському народові.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на сайті СКУ.

«У цей Великодній час наші думки та молитви є з українським народом, який переживає неймовірний жах через звірства російських загарбників. Але ми знаємо, що Христос Воскрес – Воскресне й Україна!, – йдеться у вітанні. – У цей важкий для всіх українців час молімося, щоб Бог захистив Україну та її народ, керівництво країни, духовенство, лідерів громад, волонтерів, а особливо хоробрих захисників, які протистоять жорстокому наступу росіян».

Ґрод наголосив, що в ці складні часи Світовий конґрес українців продовжує єднати українців усього світу та підтримувати найвразливішу частину населення.

«Наші громади невтомно і самовіддано спрямовують свої зусилля у наданні гуманітарної підтримки для оборони України та мільйонів біженців – щиро дякую за це, всім щедрим жертводавцям та волонтерам», – подякував він.

Читайте також: СКУ закликав світ визнати злочини росії в Україні геноцидом

Очільник СКУ нагадав, що Світовий конґрес українців заснував кампанію «Єднаємось з Україною» #UniteWithUkraine, щоб допомогти захистити оборонців України, і попросив  підтримати їх своїми пожертвами на www.unitewithukraine.com.

«Дай Боже Україні та її народу перемоги.  Просимо Вас – щоденно допомагайте народу України, поки він не переможе в цій запеклій війні та не відбудує своє життя та свою чудову європейську державу. Від імені моєї родини та Світового конґресу українців бажаю Вам та Вашим близьким щасливих Великодніх свят. Христос воскрес! Воістину воскрес!», – йдеться у привітанні.

Нагадаємо, Світовий конґрес українців запустив сторінку інформаційної підтримки для всіх, хто вимушено покинув Україну через дії російських окупантів або планує виїхати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-