Діаспору запросили до Міжнародного конкурсу дитячо-юнацької журналістики

Діаспору запросили до Міжнародного конкурсу дитячо-юнацької журналістики

Укрінформ
Представників українських громад і культурних центрів у  різних країнах світу запросили стати учасниками ХX Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячо-юнацької журналістики «Прес-весна на Дніпрових схилах».

Як передає Укрінформ, про це йдеться у пресрелізі конкурсу.

Тема 2022 року ─ «Світ у новому форматі».

Зауважується, що фестиваль щороку об'єднує юних журналістів Києва, України та різних країн світу. Упродовж 20 років склалися дружні стосунки з багатьма громадськими, медійними та освітніми структурами з 32-х країн світу.

Діаспору просять посприяти участі у фестивалі-конкурсі дітей та молоді віком від 12 до 21 року, адже це прекрасна нагода творити: писати, фотографувати, знімати відео на фестивальну тему і підтеми, які дають більший простір для її реалізації в різних умовах і напрямах.

Крім того, у рамках фестивалю реалізується новий мініпроєкт ─ «Щоденники Війни», продиктований часом, аби донести світові правду про війну в Україні. Детальніше ─ за посиланням.

Підбиття підсумків фестивалю-конкурсу відбудеться у кінці травня 2022 року. Нагородження дипломантів пройде в онлайн-форматі.

У фінальному третьому етапі учасники створять міжнародний медіацентр, який висвітлюватиме події фестивалю (вебінари, майстер-класи, віртуальні екскурсії, онлайн-квести). Відбудуться прямі ефіри з лідерами думок та представниками делегацій із різних країн світу.

Детальну інформацію про фестиваль можна отримати на вебресурсах: yunpress.kiev.ua, www.facebook.com/pressvesna/ та www.facebook.com/yunpres/, електронна скринька фесту: pressvesna.ua@gmail.com.

Контакти:

067 765 72 03 (вайбер, телеграм) – Надія Іллюк;

067 327 06 77 (вайбер, телеграм), 093 550 81 41 – Олеся Катрич;

098 080 28 52 (вайбер, телеграм) – Жанна Сташко.

З положеннями конкурсу-фестивалю можна ознайомитися за посиланнями (українською та англійською).

Нагадаємо, у Постійному представництві України при ООН оголосили результати конкурсу на есе українською мовою серед старшокласників, приуроченого до Міжнародного дня рідної мови, який відзначається 21 лютого.

Фото: yunpress.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-