Українки Австралії провели благодійний базар на підтримку України

Українки Австралії провели благодійний базар на підтримку України

Укрінформ
Управа Нового Південного Уельсу Союзу українок Австралії влаштувала у Вербну неділю великодній базар з метою збору коштів для допомоги України.

Як передає Укрінформ, про це Союз українок Австралії / Ukrainian Women's Association Australia повідомив у Фейсбуці.

Зауважується, що благодійний захід був проведений у відповідь на заклик Голови ВГО «Союз Українок» Ористлави Сидорчук та почесної голови Орислави Хомик щодо допомоги в придбанні медичних засобів і ліків для потреб поранених в місцевих лікарнях Запоріжжі.

«Дорогі Українці, нехай дух щирого земляцтва, чуття єдиної родини, жертовна любов до рідної землі гартує наш звитяжний дух, гуртує нашу національну монолітність у боротьбі за українську державу. Нехай історичний приклад українських героїв і безпрецедентна згуртованість українців по всьому світу стануть найсильнішою зброєю проти агресора і збережуть Україну для майбутніх поколінь!», - йдеться в дописі.

Українки Австралії подякували Надзвичайному та повноважному послу України в Австралії Василю Мирошниченку і його дружині пані Ліані, які разом зі своєю родиною завітали на свято.

Нагадаємо, завдяки щедрості австралійської, української громад та австралійського бізнесу з початку широкомасштабного воєнного вторгнення росії для України вдалося зібрати понад 2,5 млн доларів США.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ukrainian Women's Association Australia / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-