В Австралії для України зібрали понад 2,5 млн доларів

В Австралії для України зібрали понад 2,5 млн доларів

Укрінформ
Завдяки щедрості австралійської, української громад та австралійського бізнесу з початку широкомасштабного воєнного вторгнення росії для України вдалося зібрати понад 2,5 млн доларів США.

Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Австралійської федерації українських організацій (Australian Federation of Ukrainian Organisations).

За повідомленням, 750 тис. дол. були направлені до організації «Карітас Україна» для розширення її можливостей з надання допомоги жертвам війни продовольством, чистою водою, житлом, одягом, медичною допомогою та підтримкою при травмах.

На суму 505 тис. дол. було закуплено та відправлено в Україну предмети першої необхідності для використання медпрацівниками в лікарнях і клініках.

За цим посиланням можна перерахувати додаткові кошти.

Нагадаємо, в Українському православному центрі міста Канберри українська громада провела благодійний захід, на якому зібрала для України понад $10 дол.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-