Діаспора зібрала кошти для України у столиці Австралії

Діаспора зібрала кошти для України у столиці Австралії

Фото
Укрінформ
В Українському православному центрі міста Канберри українська громада провела благодійний захід, на якому зібрала для України понад $10 дол.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив активіст української громади у столиці Австралії Пауль Труханов (Paul Trukhanov).

«Благодійний захід сьогодні в Українському православному центрі м. Канберри. Ми зібрали понад $10000 для України. Дякуємо всім, хто взяв участь», – написав він.

На фото, опублікованих активістом, видно, що українська діаспора організувала кулінарний захід, приготувавши різноманітні смачні страви. Також під час благодійної акції можна було придбати товари з символікою України.

Нагадаємо, члени осередку міста Сідней Спілки української молоді (СУМ) в Австралії зібрали на допомогу воюючій з Росією Україні 100 тис. австралійських доларів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Paul Trukhanov / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-