У Берліні відкрили виставку «Україна. Ціна свободи»

У Берліні відкрили виставку «Україна. Ціна свободи»

Фото
Укрінформ
У столиці Німеччини відкрилася пронизлива виставка «Україна. Ціна свободи», на якій представлені фото з України, зроблені авторами з ризиком для життя.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у ФРН.

Центральне фото виставки – дитина поруч з могилою своєї матері, яка похована у дворі їхнього будинку. Автор фото – Родріго Абд, володар Пулітцерівської премії з Аргентини.

У окремому альбомі зібрані жахливі фото зі злочинами у Бучі. Це контент із попередженням, який не можна вішати на стіни.

На великих екранах показані дві України: мирну, красиву і квітучу, та сильну і поранену війною, таку, що западає у саме серце і там щемить.

«Уже понад 200 людей на власні очі побачили біль і страждання мирних людей, подивилися на колись квітучі, а зараз зруйновані українські міста. Пронизливі кадри не могли емоційно залишити нікого байдужими», – йдеться в дописі.

Зауважується, що виставку відкрили українські біженці у столиці Німеччини спільно з благодійними організаціями «Україна-Хільфе Берлін», «Спільнотою Православної Церкви України» у Берліні та українським ЗМІ «Українська правда».

Виставка працює з понеділка кожного дня з 11:00 до 20:00 до 30 квітня включно, крім неділі та святкових днів.

Нагадаємо, у Берліні провели акцію солідарності з українським народом «Маяк Україна».

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Ukrainische Botschaft in Berlin

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-