Маркарова зустрілася у США з учасниками семінару Спілки української молоді

Маркарова зустрілася у США з учасниками семінару Спілки української молоді

Укрінформ
Учасники щорічного Крайового Провідницького семінару Спілки української молоді (СУМ) завітали до Посольства України в США, де зустрілися з послом Оксаною Маркаровою та працівниками диппредставництва.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Оксана Маркарова.

«Щиро були раді вітати сьогодні в нашому Embassy of Ukraine in the USA / Посольство України в США учасників щорічного Крайового Провідницького семінару СУМ, організації яка більше 70 років об’єднує у своїх лавах справжніх патріотів, для яких служіння своїй країні та країні своїх предків стало покликанням та основою життя», – йдеться в дописі.

Маркарова висловила переконання, що українці точно переможуть в цій війні і відбудують нову чудову країну, яку поведуть вперед нові лідери, і такі лідери були присутніми серед гостей зі Спілки української молоді.

Вона додала, що сумівці заспівали другу за популярністю пісню після Гімну – «Ой у лузі червона калина» – на ралі перед Білим домом.

Нагадаємо, в Українському домі у Вашингтоні українці та друзі України зібралися разом на благодійному концерті #StandWithUkraine на підтримку України, у якому взяла участь українська співачка Злата Огнєвич.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Оксана Маркарова / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-