У Будапешті біля угорського Парламенту українці провели акцію пам’яті

У Будапешті біля угорського Парламенту українці провели акцію пам’яті

Фото
Укрінформ
У Будапешті на площі Лайоша Кошута біля угорського Парламенту 10 квітня відбулася акція пам’яті українців, які постраждали та загинули від дій російської армії у Бучі, Ірпені та інших містах України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила Українська асоціація «Єдність».

Акція, до якої долучилося понад 300 людей, продовжилася мирною ходою з фотографіями російських звірств і плакатами до площі Вьорошмарті, де учасники акції утворили живий ланцюг за Україну.

Українська асоціація «Єдність» щиро подякувала всім учасникам акції.

Нагадаємо, Надзвичайний і повноважний посол в Угорщині Любов Непоп відвідала недільну школу Освітньо-мистецького центру Української асоціації «Єдність», до занять якої у приміщенні REAL School долучилися українські діти, які разом з мамами виїхали з України після повномасштабного вторгнення рф.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Українська асоціація «Єдність« / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-