Посол в Угорщині відвідала недільну школу, де навчаються діти з України

Посол в Угорщині відвідала недільну школу, де навчаються діти з України

Фото
Укрінформ
Надзвичайний і повноважний посол в Угорщині Любов Непоп відвідала недільну школу Освітньо-мистецького центру Української асоціації «Єдність», до занять якої у приміщенні REAL School долучилися українські діти, які разом з мамами виїхали з України після повномасштабного вторгнення рф.

Як передає Укрінформ, про це Любов Непоп повідомила у Фейсбуці.

«Мала можливість повною мірою відчути те тепло, яке дарують в Угорщині нашим дітям, що змушені були тимчасово покинути Україну в пошуках прихистку від російського нападу», – написала пані посол.

Вона подякувала Українській асоціації «Єдність», керівництву та викладачам REAL School, усім залученим, які організували та надають допомогу в забезпеченні навчання.

Також Любов Непоп отримала в подарунок для України від британського художника Джефа Стеттона, який зараз проводить уроки малювання для дітей цієї школи, картину, яка ним була спеціально написана і символізує собою Україну.

Крім того, дипломат передала від Посольства в подарунок учням недільної школи книжки та посібники для навчання, а також солодощі.

Нагадаємо, за день до виборів в Угорщині в Будапешті відбувся марш українських матерів «Save children of Ukraine».

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Фото: Nepop Liuba / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-