Посольство подякувало українцям у Китаї за допомогу Україні

Посольство подякувало українцям у Китаї за допомогу Україні

Укрінформ
Посольство України в КНР подякувало українцям у Китаї, які активно долучаються до зусиль глобальної української спільноти, надають посильну допомогу, всім серцем вболівають за долю України, що мужньо протистоїть широкомасштабному нападу рф.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Посольства.

«Посольство пишається патріотизмом і відданістю наших співвітчизників у Китаї… Ми висловлюємо щиру подяку всім і кожному з вас за активну громадянську позицію та надану підтримку Україні, у тому числі шляхом поширення правдивої інформації, перерахування коштів, організації збору та відправки гуманітарної допомоги», – йдеться в повідомленні.

У диппредставництві назвали щоденні зусилля українців у КНР безцінною допомогою для військових Збройних Сил України, бійців територіальної оборони й усіх постраждалих від російської агресії в Україні. 

«У ці важкі часи ми вітаємо і підтримуємо ваші зусилля та вашу діяльність», – наголосили у посольстві.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-