У Варшаві провели демонстрацію солідарності з Україною

У Варшаві провели демонстрацію солідарності з Україною

Фото
Укрінформ
На Парадній площі у столиці Польщі відбулася демонстрація «Солідарність з Україною», до якої долучилися громадські діячі та лідери думок з Польщі та України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України у Польщі.

«Попри сніг, що випав у Варшаві.., на Парадній площі було дуже тепло», – йдеться в дописі.

Зауважується, що вже другий місяць війни з росією українці, які перебувають у Варшаві, активно працюють над тим, щоб повернути увагу світової спільноти до подій в Україні. Проводяться телемарафони, демонстрації та культурні заходи.

Читайте також: Активісти пікетували посольство Угорщини у Варшаві та інших містах

«Усе для того, щоб Україна залишалася в центрі уваги. Все для того, щоб світ знав, що відбувається насправді», – наголосили у Посольстві.

Читайте також: Очільник СКУ зустрівся з президентом Польщі

Нагадаємо, у варшавському музичному театрі відбулася благодійна мистецька акція «Для України».

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовано масові вбивства окупантами цивільних.

Серед уже знайдених жертв воєнних злочинів російських військ є зґвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоуправління, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох – зв'язані руки, є сліди катувань, багато людей убиті пострілами у потилицю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-