Українці влаштували демонстрацію перед мерією Парижа

Українці влаштували демонстрацію перед мерією Парижа

Фото
Укрінформ
Українські патріоти влаштували демонстрацію перед будівлею мерії Парижа, щоб привернути увагу французів до цивільних жертв російської воєнної агресії в Україні.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив Світовий конґрес українців.

Під час акції одягнені в українські прапори активісти припали до землі під звуки сирен та вибухів, що зазвучали з принесеної учасниками демонстрації аудіоапаратури.

Нагадаємо, українська школа при Катедрі святого Володимира в Парижі впродовж останнього місяця прийняла понад 70 учнів з України, і тепер у школі діє вже 15 класів.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Ірпінь, Буча, Гостомель та вся Київська область уже були визволені від російських загарбників. У визволених містах та селах зафіксовано масові вбивства окупантами цивільних.

Серед уже знайдених жертв воєнних злочинів російських військ є зґвалтовані жінки, тіла яких намагалися спалити, вбиті представники місцевого самоуправління, діти, літні люди, чоловіки. У багатьох – зв'язані руки, є сліди катувань, багато людей убиті пострілами у потилицю.

Фото: Inna Vlasyuk / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-