Аргентина надіслала другу партію гумдопомоги для українських біженців

Аргентина надіслала другу партію гумдопомоги для українських біженців

Укрінформ
З Аргентини до Польщі надійшла вже друга партія гуманітарної допомоги, яку розподілять серед біженців з України.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило Посольство України в Аргентинській Республіці.

«Ми дуже вдячні Українській центральній репрезентації в Аргентинській Республіці та всій українській громаді в Аргентині та всім аргентинським організаціям і громадянам за другу партію гуманітарної допомоги для України, яка вже надійшла 20.03.2022 з Буенос-Айреса до Варшави. Понад 10 тонн чоловічого, жіночого та дитячого одягу вже перебувають в Польщі та незабаром будуть розподілені серед біженців з України», – йдеться в дописі.

Також посольство висловило велику подяку Уряду Аргентинської Республіки, зокрема, «Білим каскам» Міністерства закордонних справ, міжнародної торгівлі та віросповідань Аргентини, митним органам міжнародного аеропорту «Есейса» за їх значний логістичний внесок, а також особисто пану Енріке Піньєйро за повітряний транспорт, Посольству Аргентини у Польщі та Урядовому агентству стратегічних резервів Польщі за отримання та розподіл гуманітарної допомоги серед наших громадян, біженців від російської військової агресії проти України.

Нагадаємо, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок широкомасштабного вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

За даними ООН, щонайменше 10 мільйонів українців у зв’язку з російською агресією були змушені залишити свої домівки.

Фото: Embajada de Ucrania en la Argentina / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-