В Анкарі відбудеться благодійний концерт для збору допомоги Україні

В Анкарі відбудеться благодійний концерт для збору допомоги Україні

Укрінформ
20 березня в Анкарі відбудеться благодійний концерт українського скрипаля Євгена Кострицького, туркменського піаніста та диригента Рустама Рахмедова. Кошти від продажу квитків буде перераховано на придбання та відправку в Україну гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє  власкор Укрінформу в Туреччині.

Концерт відбудеться у неділю, 20 березня о 18.00 у приміщенні церкви непорочної Діви Марії на території Посольства Ватикану в Туреччині.

Благодійний концерт організовано спільно Посольством України в Туреччині та Українською спілкою в Анкарі.

Відомі музиканти Євген Кострицький та Рустам Рахмедов нині працюють в Бількентському симфонічному оркестрі в Анкарі. Євген Кострицький - соліст-концертмейстер, перша скрипка оркестру Бількентського симфонічного оркестру, корінний киянин. Рустам Рахмедов - асистент-диригент молодіжного симфонічного оркестру Бількентського, артист Бількентського симфонічного оркестру, викладач Бількентського університету.

У лютому минулого року Євген Кострицький та Рустам Рахмедов вже виступали на заході, організованому спільно посольствами України та Туреччини в Анкарі, присвяченому сьомим роковинам окупації Криму росією.

Як повідомляв Укрінформ, з початку розв’язання росією війни проти України з Туреччини в Україну було відправлено 24 вантажівки гуманітарної допомоги, з них три - з ліками та медичними засобами, всі інші - з продовольством, предметами першої необхідності, одягом, ліками та іншим. Збір гуманітарної допомоги триває.

Фото: Ольга Будник

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-