З Туреччини в Україну вже відправили 24 вантажівки гуманітарної допомоги

З Туреччини в Україну вже відправили 24 вантажівки гуманітарної допомоги

Укрінформ
З Туреччини в Україну було відправлено 24 вантажівки гуманітарної допомоги, з них три - з ліками та медичними засобами, всі інші - з продовольством, предметами першої необхідності, одягом, ліками та іншим. Збір гуманітарної допомоги триває.

Про це Укрінформу повідомили в Посольстві України в Туреччині.

«За короткий час дипломатичні установи України в Туреччині та українська громада зібрали та відправили до України вісім вантажівок гуманітарної допомоги (предмети особистої гігієни, ковдри, продукти харчування, одяг, ліки)», - повідомили в посольстві.

Окрім того, силами Директорату із запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (AFAD) та місцевих органів влади Туреччини в Україну було відправлено п’ять вантажівок з продуктовими наборами, ковдрами, ліжками, наметами індивідуального та загального користування.

Організація Червого Півмісяця відправила вісім вантажівок з продуктами харчування та речами першої необхідності.

Міністерство охорони здоров’я Туреччини відправило в Україну три вантажівки з ліками та медичними засобами.

Посольство України в Туреччині висловлює подяку уряду Туреччини, громадянам країни, українській громаді та всім, хто долучився до відправки гуманітарну допомогу в Україну.

Робота зі збору гуманітарної допомоги триває. Координацію здійснюють посольство України в Анкарі, генконсульство України в Стамбулі, консульство України в Анталії. Детальна інформація на сторінці посольства у Фейсбуці. Також посольством відкрито банківський спецрахунок для перерахування фінансової допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-