Норвезькі лікарні за сприяння діаспори відправили в Україну допомогу

Норвезькі лікарні за сприяння діаспори відправили в Україну допомогу

Укрінформ
Кілька лікарень західної Норвегії за сприяння української діаспори відправили для потреб шпиталів в Україні вантажівку з лікарськими засобами та виробами медичного призначення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила активістка, викладачка в українській школі «Еллісів» в Осло Ніна Хаген.

«З Норвегії медична допомога у військові шпиталі України – пішла сьогодні фура з Бергена til Ukraina. Лише лікарські засоби та вироби медичного призначення з кількох лікарень Західної Норвегії. Відповідальна Anna Tribis. Анна з України – лікар у Haukeland», – написала вона.

Нагадаємо, у Норвегії українці вийшли на мітинг проти війни в Україні на площі Eidsvolls, що перед парламентом Норвегії в Осло.

Як повідомлялося, 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок вторгнення в Україну.  Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і селищ із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Україна офіційно направила позов проти Російської Федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Фото: Nina Hagen / Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-